EVENT | L’Oréal hajfestési workshop

Szerző: Bikira Roni

Sziasztok lányok,

már más blogokon is láthattátok, de mi is említettük már, hogy két hete szombaton meghívást kaptunk a L’Oréal székházba egy hajfestési workshopra és okításra. Én semmit nem konyítok a hajfestéshez, egyszer volt melírozva a hajam össz-vissz, ezért számomra nagyon hasznos volt a délelőtt. Ami számomra nagyon tetszett, hogy nagyon alapvető információkkal kezdtük a reggelt – mi az a hajszál, miből épül fel, stb.

loreal-hajfestesi-workshop-8

Utána jött a hajfestékek és hajszínváltoztató termékek  ABC-je. A fő kérdés, hogy mit is jelentenek a hajfestékes dobozokon megjelölt számok. Nagyon jó prezentációt mutattak be a L’Oréalos lányok és voltak olyan kedvesek, hogy el is küldték, így kölcsönvettem a ppt-ből pár diát. 

Először is azt fontos tudni, hogy a természetes hajszíneket (feketétől szőkéig) egy tízes skálán jelölik. Ami számomra furcsa volt, hogy az 1-es a fekete és a 10-es a legvilágosabb szőke. A hajfestékes dobozokon megjelölt számsor első számjegye erre a színre utal. 

loreal-hajfestesi-workshop-1

Utána, a második számjegytől következők pedig azt jelölik, hogy milyen árnyalatot kevertek az alapszínhez. Az 1-es és a 2-es jelölik a hideg színeket, 3-tól 6-ig pedig a meleg árnyalatokat. Az esetlegesen harmadik vagy negyedik számjegy is ezekre a hozzá kevert árnyalatokra utal, csak az adott festék egyre kevesebb és kevesebb mennyiséget tartalmaz azokból a színekből, amelyek hátrébb állnak a sorban.  

loreal-hajfestesi-workshop-3

Számomra már ezek az információk is újak voltak, és tök érdekesnek találom, hogyan kódolják be az egyes színeket. Ezután szó esett a workshop főszereplőjéről, a L’Oréal Paris Casting Créme Gloss tartós hajszínkrémről is. Fontos tudni, hogy ez nem hajfesték, tehát a névbeli különbség nem az összezavarás végett van. A hajszínkrém 28 mosásig tart, lekopik, az őszhajtakarása nem olyan erős, mint egy hajfestéké. A Casting Créme Gloss plusz hozzáadott méhpempőt tartalmaz, hogy a festési folyamat által megviselt hajat extra adag ápolásban részesítse. Páran bevállalták a hajfestést a helyszínen és nemhogy büdös lenne ez a krém, de kimondottan kellemes illata volt.  (Andi egyébként már ki is próbálta a hajszínkrémet – biztosan hamarosan megmutatja) ;) Én még megvárom az utolsó vizsgámat jövő héten, de utána neki esek én is a hajszínváltoztatásnak! :)

A Casting Créme Gloss összesen 29 árnyalatban elérhető, mind nagyon szép volt, alig tudtunk választani. Andi a Borostyánszőke mellett voksolt, én pedig a Sötét karamellre csaptam le. De a Chilis csoki és a Fahéj is nagyon szép volt.

loreal-hajfestesi-workshop-7 loreal-hajfestesi-workshop-9 barbara_casting_caramel_mania-low

Ha minden igaz, ez a ‘Sötét karamell’ árnyalat… igzi!

A workshopon még egy izgalmas dolog történt: kisorsoltak kettő Michael Kors pénztárcát. Én nem nyertem sajnos, de a Bikira család szerencsés volt, hiszen az egyik nyertes Andi volt! :) Gyönyörűek a tárcák és mindketten nagyon örültek neki :)

loreal-hajfestesi-workshop-4

Épp kihúzzák Andi nevét :)

loreal-hajfestesi-workshop-6

A két győztes: Andi és Dia

loreal-hajfestesi-workshop-5

 

A goodie bag tartalmát Andi a múlt hétvégén már megmutatta, persze az enyémben is ugyanazok voltak – a festéket mi választhattuk, így hozzám a már említett karamell árnyalat került. Alig várom, hogy kipróbálhassam :)

Köszönjük a meghívást, szuper szombat volt!

Ti ismeritek a Casting Créme Gloss hajszínkrémet? :)Ízelítő
Elérhetőség
bikirablog@gmail.com
Facebook
Bloglovin
Kövessetek Bloglovinon!
Instagram
Twitter
Archívum
Hamarosan
 • Teszt - Avon elektromos talpreszelő
 • Könyvajánló - Életed regénye
 • Élménybeszámoló Gyuláról
 • Teszt - MaybellineThe Falsies Push Up Drama
 • Teszt - Makeup Revolution Iconic Smokey szemhéjpúder paletta
 • Teszt - Maybelline Coral Fever Blush
 • Legnézettebb posztok
  loreal-sunkiss-jelly-2 loreal-cremegloss dressingtable 2215dbc2c303319a110082fd72ffbb7e glamour-napok-2015-haul-7
  arcápolás Astor Avon Catrice divat DIY Ebay essence FOTD hajtipp hajápolás haul Instagram kiegészítő könyv körömlakk L'oreal Lora Lovely Max Factor Nail Club Nivea NOTD NYC nyereményjáték OOTD outfit Rimmel ruha smink személyes szülinap tag testápolás teszt The Body Shop tipp turi zsákmány ékszer