Évösszegzés Bikira módra

Szerző: Bikira Roni

Sziasztok lányok!

Eltelt egy év, nyakunkon 2015. :) Ezúton is köszönjük, hogy itt voltatok velünk, rengeteg élményt és szép pillanatot köszönhetünk nektek. Reméljük, hogy mindenkinek nagyon szuper karácsonya volt, és kívánunk egy még boldogabb új évet, és nem utolsósorban egy csodás szilvesztert! :) Szerettük volna idén egy különleges, és legfőképpen egy személyes bejegyzéssel zárni 2014-et, így most egy rövid kis évösszegzés következik! Örülnénk, ha ti is kitöltenétek az általunk komponált taget, vagy legalább kommentben ti is mesélnétek az elmúlt egy évetekről. :)

10413131_708121202580973_1683543732_n

1. Mi volt a legemlékezetesebb pillanatod 2014-ben?

Roni: Egyértelműen a nővéremék esküvője volt a legemlékezetesebb idén. Október 11-én, ragyogó napsütésben, a Balaton mellett keltek egybe. De az azt megelőző készülődés és az esküvő előtti nap csak tetézte az egészet. Az pedig, hogy a nővérem tanúja lehettem és ott lehet az aláírásom a papíron, mindennél többet jelent. 

Andi: A legemlékezetesebb élmény azt hiszem az olaszországi nyaralás volt. Akkora élmény volt a Vezúv tetején állni, hogy azt szavakba sem tudom önteni. Hihetetlen hálás vagyok a párom csáládjának, hogy Salzburg és Prága után oda is velük tarthattam.

2. Megbántál valamit az idei évben?

Roni: Voltak pillanatok, amikor úgy éreztem, hogy hiba volt mesterre menni a munka mellett. Ez az év volt számomra, azt hiszem a legnehezebb eddig. Nagyon sok mindent mellőzni vagy hanyagolni kellett, mert vagy dolgoztam, vagy suliban voltam. Már az alapszak alatt is dolgoztam végig, akkor is le kellett mondanom bizonyos dolgokról, de ez most más. Aztán mindig rájövök, hogy nem szabad feladni, a tapasztalat, amit ez alatt az idő alatt szerzek, ha a karma tényleg létezik, majd kifizetődik. 

Andi: 2014-ben úgy érzem, hogy nem voltam elég összeszedett. Elkezdődött a nagy betűs élet, a munka, és a párommal közös jövőnk tervezgetése, és valahogy sokkal kevesebb időm jutott a blogra. Ask.fm-en többször fel is rótták ezt nekem, és nagyon sajnálom, hogy olykor hanyagoltam a blogot. Ez életem egyik legszebb dolga, el sem tudnám képzelni már e nélkül az életemet. Nem szeretnék senkit sem cserben hagyni, 2015-ben igyekezni fogok sokkal jobb bloggernek lenni. 

3. Történt valami sorsfordító veled 2014-ben?

Roni: Az, hogy felvettek a mesterre részemről annak számít – megváltozott minden, ismét az időhiány plecsni díszeleg a fejem felett állandóan.

Andi: 2014 elképesztő gyorsan elment. Sokat gondolkodtam ezen, de ha vissza próbálok emlékezni, talán nem történtek óriási dolgok, minden ment a maga medrében. Rengeteg élményt szereztem, 2014-ben meghódítottuk Prágát és egy fél Olaszországot is, és szerencsére a családommal is minden rendben.

4. Melyik a kedvenc képed 2014-ből?

Roni: Ezen sokat kellett gondolkodni, mert sok kép készült idén – szerencsére. Meg kellett néznem a Facebookomat és Instagramot is, mert nem volt egy olyan kép, ami bevillant volna. Végül egy olyan képet választottam, ami lehet, hogy sokaknak furcsa lesz. A nyáron készült, amikor épp ezt a könyvet olvastam, hogy utána kritikát írjak róla az újságba. Ez az érzés, nagyon nagyvilági volt – erre emlékeztet ez a kép. Szeretnék ilyen életet élni és így keresni a kenyeremet. 

10448994_669359126485812_1630331437_n

Andi: Pont a napokban néztünk végig egy csomó-csomó képet a laptopon random módon, és akkor eldöntöttem, hogy megpróbálom majd kicsit rendszerezve összegyűjteni őket. Novemberben ünnepeltük párommal a 3. évfordulónkat, és ezalatt sokszor került elő az, hogy gyakorlatilag nincsenek közös képeink. Ezt a napokban történő nosztalgiázás kicsit megcáfolta, ugyanis találtunk azért szép számmal fotókat rólunk, így ideje lesz kiválogatni őket. Ezért most egy olyan képet választottam, amin együtt vagyunk, és ami egyébként is nagyon kedves a számomra. Bár nem szoktam őt a blogon mutogatni, most kivételt teszek. :)

IMG_0285

5. Melyik a kedvenc bejegyzésed az idei évből?

Roni: A szülinapi hét egyik bejegyzése volt a legnagyobb kedvencem idén, mégpedig az, amelyikben sminkeket választottunk a másiknak, amit meg kellett valósítania. ITT megnézhetitek, ha lemaradtatok róla. Még mindig nem hiszem el, hogy sikerült azt a sminket megcsinálni… Magamnak is tetszem, ami rettenetesen ritkán fordul elő. Ahhoz képest, hogy mennyire limitált ideje volt erre a harmadik szülinapra mindkettőnknek, szerintem nagyon szépen összeállt a végén.

Andi: Azt hiszem mindkettőnk részéről egyértelműen a blogszülinapi hét a legnagyobb kedvenc, ha bejegyzésekről van szó. Mindig nagyon készülünk rá, már-már hagyománnyá vált, hogy egy teljesn héten át feladatokkal ostromoljuk egymást és áttekintjük az elmúlt évet. A legkedvesebb poszt az volt számomra, amikor felelevenítettük azokat a mérföldköveket, amiket átléptünk, és felidéztük azokat az élményeket, amelyek ez alatt a hosszú idő alatt értek bennünket. Alig várom, hogy elérjük a 4. szülinapot is, addig viszont ITT megnézhetitek az elmúlt 3 év fontos állomásait. :)

6. Mire vagy a legbüszkébb 2014-ből?

Roni: Arra, hogy megszületett a mostani honlap és arra, hogy idén tanú lehettem :)

Andi:  A blog életében óriási fejlődés volt az új honlap megalkotása, imádtuk a tervezgetés minden pillanatát. Tudom, hogy sok olvasó dolgát megnehezítettük, amit hihetetlenül sajnálunk, de mégis a bikirablog.hu a mi kis büszkeségünk. :) Nagyon sok köszönet jár nővéremnek a sok munkájáért, és büszke vagyok rá és a páromra is, hogy idén lediplomáztak. :)

7. Mi a legnagyobb beauty kedvenced, amit csak idén fedeztél fel?

Roni: Sok dologgal csak ebben az évben barátkoztam össze, de talán a micellás víz az, amire azt mondhatom, hogy kedvenc. Persze több olyan termék volt még – vagy márka – amit csak idén tudtam kipróbálni, amiket szintén imádok. Mondjuk a Vichy Aqualia Thermal szérumot, a The Body Shop szemhéjpúdereit vagy a Lush fürdőgolyóit. Azonban ha azt nézzük, hogy mit használok a legtöbbször, akkor egyértelműen a micellás vizeket kell mondanom. 

Andi: Azt hiszem, az elektromos szempillaspirál volt számomra a legnagyobb felfedezés, amit bár már évek óta piacra dobott az Estée Lauder, hozzám valahogy nem terjedt el a hír. :D Mindig azt gondoltam, hogy az ehhez hasonló, túl komplikált termékek feleslegesek, de nálam csillagos ötöst kapott.

8. Melyik blog volt rád a legnagyobb hatással 2014-ben?

Roni: Idén nagyon kevés időm volt blogokat olvasgatni, sajnos. Nem is blog az, amit mondok, hiszen talán a leginkább Lily Pebbles Youtube csatornája volt rám hatással. Ne is kérdezzétek miért, nem tudom. De azon kaptam magam, hogy bekövettem Instán és Twitteren, keresem a videóit és visszanézem őket. Nagyon tetszik a britsége, a stílusa és nyilván a blogger élete. Bár ez betudható lehet annak is, hogy nagyon vágyok Londonba.

Andi: Sajnos nagyon ritkán olvastam idén blogokat, örültem, ha lépést tudtam tartani a Bikirával. Ha mégis volt egy kis időm, akkor SzandraNetti és Edina oldalára szoktam felugrani. Nagyon jó dolognak tartom, hogy egy ilyen kicsi országban is ennyire inspirálóak tudnak lenni a bloggerek, egymás számára is. Külföldi honlapokat ritkán bújok (elsősorban mert nem ismerem őket, úgyhogy jöhetnek a tippek :)), ha egy kis körmös inspirációra vágyom, akkor esetleg Pshiiit-en szoktam nézelődni.

9. Melyik volt a legizgalmasabb esemény/rendezvény a blog életében 2014-ben?

Roni: A legizgalmasabb a nap volt, amikor kikerült a bikirablog.hu az internet éterébe. Vártuk a visszajelzéseket, kerestük és javítottuk a hibákat. Nagyon szeretjük ezt az oldalt, el sem tudjátok képzelni mennyivel könnyebb ezen a blogmotoron blogolni. Tudjuk, hogy van aki nem kedveli a komment rendszert, de reméljük, hogy ettől még a bloggal kapcsolatosan nem lesznek ellenérzései.

Andi: Számomra 2014 legszuperebb blogger eseménye a L’Oréal Blogger Day volt. Rengeteg újdonságot ismerhettünk meg, pörgős és tartalmas esemény volt. Nagyon jó volt a társaság, Larion Oscarral pedig egy élmény volt találkozni. :)

10. Mi volt a legkedvesebb olvasói komment vagy visszajelzés 2014-ben?

Roni: Minden kommentnek határtalanul örülök, mert az mindig azt jelenti, hogy az adott olvasó legyőzte a Disqus rendszert.. :) Komolyra fordítva a szót azonban, nem tudok egyet kiemelni, annyi pluszt kaptam az olvasóktól idén, hogy azt el sem hiszem. Az Ask.fm kiváló platform arra, hogy valakit bántsanak, de arra is, hogy valaki mellett kiálljanak. Velem mindkettő megtörtént és határtalanul hálás vagyok azoknak, akik mellém álltak. 

Andi: Idén nagyjából 4-5 kedves olvasó szólított meg, ami elképesztő tuningot adott, olyankor éreztem azt, hogy igenis van miért írni. Mindannyian nagyon cukik voltak, sosem felejtem el azokat a kedves szavakat. :)

11. Mik a várakozásaid 2015-re?

Roni: Sajnos tudom, hogy a 2015 még nehezebb lesz, mint a 2014 volt, hiszen az őszi félévben kell írnom a szakdolgozatomat, államvizsgáznom és mindemellett dolgoznom is. Gondolkozom egy Erasmus úton is, de az még a jövő zenéje.

Andi: A legnagyobb vágyam, hogy végre elkezdhessük a barátommal kettecskén az életünket. Óriási projekt lesz az új lakás felújítása, bebútorozása, de én már alig várom. :)

Mindenkinek nagyon jó szórakozást, jövőre találkozunk!

Puszi!


 • Dóri (nail-maniacs)

  Amikor még a régi oldalon volt a Bikira, akkor mindegyik bejegyzést elolvastam (viszont nem nagyon kommenteltem), de azóta sajnos elmaradoztam…Most jöttem rá,hogy mekkora hülyeséget követtem el, mert most szó szerint érzem a hiányát. Nagyon inspirálóak tudtatok és tudtok lenni (minden téren) és nekem erre szükségem van, vagy hogy is fogalmazzak… :) Tényleg látni,hogy szíveteket-lelketeket is beleteszitek abba, amit csináltok.

  Nagyon sok sikert és boldogságot kívánok mindkettőtöknek 2015-re is! :)

  • Köszönjük szépen, Dóri! Nagyon jól esik, hogy ezt mondod, nagyon örülünk, hogy visszataláltál hozzánk! :) Neked is csodás 2015-öt kívánunk! :)

 • Picit lassan jutottam el idáig, de Boldog Új Évet Nektek is Lánykák! <3
  Szuper bejegyzés lett, mindig szívesen olvasom a személyes posztokat! Andi köszönöm a külön említést, én is mindig itt vagyok Veletek, még ha kevesebbet is kommentelek.Remélem minden álmotok valóra válik idén! :*

  • neked is BUÉK Nettikém! :) <3
   ugyanezeket kívánjuk neked is, minden legyen úgy ebben az évben, ahogy szeretnéd!


Ízelítő
Elérhetőség
bikirablog@gmail.com
Facebook
Bloglovin
Kövessetek Bloglovinon!
Instagram
Twitter
Archívum
Hamarosan
 • Teszt - Avon elektromos talpreszelő
 • Könyvajánló - Életed regénye
 • Élménybeszámoló Gyuláról
 • Teszt - MaybellineThe Falsies Push Up Drama
 • Teszt - Makeup Revolution Iconic Smokey szemhéjpúder paletta
 • Teszt - Maybelline Coral Fever Blush
 • Legnézettebb posztok
  loreal-sunkiss-jelly-2 loreal-cremegloss dressingtable 2215dbc2c303319a110082fd72ffbb7e glamour-napok-2015-haul-7
  arcápolás Astor Avon Catrice divat DIY Ebay essence FOTD hajtipp hajápolás haul Instagram kiegészítő könyv körömlakk L'oreal Lora Lovely Max Factor Nail Club Nivea NOTD NYC nyereményjáték OOTD outfit Rimmel ruha smink személyes szülinap tag testápolás teszt The Body Shop tipp turi zsákmány ékszer