THINGS TO LOVE | Tik-tak, tik-tak

Szerző: Bikira Roni

Sziasztok lányok,

érkezett egy kérés emailben az egyik kedves olvasónktól az óráimmal kapcsolatosan. Imádom az órákat, meztelennek érzem magam, ha valamiért nincsen rajtam. Az utóbbi évben kicsit időfüggővé váltam, állandóan az órámat lesem: hogy mennyi időm van még a HÉV érkezéséig, mikor kell elindulnom munkából a suliba, mennyi van még az előadásból és mennyi idő van még az Éden Hotelig… :) Mint mindent, amit szeretek, ezeket is gyűjtöm. Összesem öt órám van, ezek közül hármat hordok napi rendszerességgel, a napi hangulatomtól függően.

ora-kollekcio-casio-seiko-head-2 ora-kollekcio-casio-seiko-head-1

A Seiko óra nagyon kedves a szívemnek, mert ez a nagypapám órája volt. Ő is hordta húsz évig, de már én is kb. öt éve hordom. Alapdarab és mindenhez passzol.

ora-kollekcio-casio-seiko-head-3 ora-casio-seiko-head-icewatch-diy-1

A Casio órámat az alapszak elején kaptam, tehát hat éve, a névnapomra. Férfi modell, de kivettek belőle három szemet és máris jó a csuklómra. 10 ezer alatti áron kapható és szintén klasszikus. Ha nem aranyos napom van, általában ezt viselem. Most legtöbbször a Pandora karkötőmmel karöltve.

ora-kollekcio-casio-seiko-head-5 ora-casio-seiko-head-icewatch-diy-5

Ez a Head óra repi ajándék volt még az Araltól, amikor Apa ott dolgozott. Ő sosem hordta, én viszont pár éve beleszerettem a gesztenyebarna szíjába. Tetszik a nagy, bumszli óra a csuklómon :)

ora-kollekcio-casio-seiko-head-7 ora-casio-seiko-head-icewatch-diy-3

Ez az Ice Watch egy replika, egyszer nagyon begőzöltem, hogy akarok egy fehéret, de sajnos kidobott pénz volt. Ma már rájöttem, hogy nem a szilikonszíjas a nekem való, hanem a műanyag és ennyire nagynak azért nem kell lennie… Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor volt rajtam.

ora-kollekcio-casio-seiko-head-12 ora-casio-seiko-head-icewatch-diy-2

 Végezetül pedig egy DIY projekt eredménye. Pár éve nyáron a blog részt vett egy DIY kihívásban, ahol a kiegészítők kategóriájában készítettem ezt az órát. Felvéve nagyon tetszik, de csinálnom kéne hozzá egy kis bújtatót, hogy ne lifegjen zavaróan a hosszú lelógó szíj. Az óralap egy szintén repi órából lett újrahasznosítva, de akit érdekel a bejegyzést ITT találja. 

ora-kollekcio-casio-seiko-head-9 ora-casio-seiko-head-icewatch-diy-4

Ti is ennyire ragaszkodtok az óráitokhoz? :)


 • Jaj milyen sok szép órád van! <3 Nekem legjobban az első és az utolsó tetszik – illetve az első két 'outfit' fotó is olyan jól sikerült, nagyon klassz a gyűrűs kép is, meg a fehér nacis szetted is. El is felejtkeztem már ezekről :)

 • Vivianna K.

  Sajnos csak egy órával büszkélkedhetek. :/ Rendeltem még egy rose gold órát, ami sajnos nem érkezett meg, és azóta még nem találtam és nem is mertem újabb vásárlást megkísérelni. Az első órához készített képek nagyon tetszenek, főleg az outfit részlet. :)

 • Alix

  Én a páromtól kaptam az első közös karácsonyunkra egy bőr szíjas Boccia órát, azóta csak azt hordom. (Időnként szíjat kell cserélni rajta, és mindig kb. egyforma szíja van a párom órájával, most éppen vörösbarna.) Nekem a munkámban is nélkülözhetetlen az óra, nem tudnék nélküle boldogulni. Ha véletlen nincs rajtam akkor is időnként odaemelem az üres csuklómat a kezemhez:-) Mindig is hordtam órát, akkor is, amikor nem volt trendi. Tetszenek a fémszíjas órák is, de korábbi emlékeim szerint azok valahogy “nehezek” az ember csuklóján.


Ízelítő
Elérhetőség
bikirablog@gmail.com
Facebook
Bloglovin
Kövessetek Bloglovinon!
Instagram
Twitter
Archívum
Hamarosan
 • Teszt - Avon elektromos talpreszelő
 • Könyvajánló - Életed regénye
 • Élménybeszámoló Gyuláról
 • Teszt - MaybellineThe Falsies Push Up Drama
 • Teszt - Makeup Revolution Iconic Smokey szemhéjpúder paletta
 • Teszt - Maybelline Coral Fever Blush
 • Legnézettebb posztok
  loreal-sunkiss-jelly-2 loreal-cremegloss dressingtable 2215dbc2c303319a110082fd72ffbb7e tutorial-gellakk-otthon
  arcápolás Astor Avon Catrice divat DIY Ebay essence FOTD hajtipp hajápolás haul Instagram kiegészítő könyv körömlakk L'oreal Lora Lovely Max Factor Nail Club Nivea NOTD NYC nyereményjáték OOTD outfit Rimmel ruha smink személyes szülinap tag testápolás teszt The Body Shop tipp turi zsákmány ékszer