Teszt – Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-In-1 Szempillaspirál

Szerző: Bikira Andi

Sziasztok lányok!

Két-három héttel ezelőtt lehetőségem nyílt kipróbálni a Max Factor legújabb innovációját, a Masterpiece Glamour Extensions 3in1 szempillaspirálját. 2015 áprilisában vezette be a márka ezt az újdonságot, mely különleges keféjének és új keletű formulájának köszönhetően megtestesíti a legfontosabb termékelőnyöket, azaz dúsít, hosszabbít és intenzív feketére festi a pillákat. Azt hiszem mindannyian azokat a spirálokat kedveljük leginkább, melyek mindhárom szempontból segítséget nyújtanak. Az utóbbi időben elképesztően so, különös szempillaspirállal találkozhattunk a piacon, sokszor már elképzelni sem tudom, hogy milyen kefével tudnak még előrukkolni, és tessék… :D Bár néhány blogon már felbukkant ez a termék, szerettem volna én is mesélni egy picit a tapasztalataimról. :)

teszt-maxfactor-Masterpiece-lamour-extensions-3In1-szempillaspirál-10

Hogyan működik ez az egyedi dúsító és hosszabbító formula?

 – DÚSÍTÁS: A Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 szempillaspirál formulája gömb alakú viaszrészecskéket tartalmaz, melyek szétválasztják a szempillákat, így azok vastagabbnak tűnnek.

 – HOSSZABBÍTÁS: Ezzel párhuzamosan a formula több, mint 30.000 rostszálat tartalmaz, mely szempillahosszabbító hatással bír

 – INTENZÍV FEKETE SZÍN: a formulában lévő szénrostoknak köszönhetően a sötét szín még intenzívebb

teszt-maxfactor-Masterpiece-lamour-extensions-3In1-szempillaspirál-11

teszt-maxfactor-Masterpiece-lamour-extensions-3In1-szempillaspirál-9

Számomra nagyon fontos szerepet tölt be a szempillaspirál, az egyik legfontosabb sminktermékként tartom számon. Rengeteg márkánál próbálkoztam már, számos terméket akaft a kezembe, így ezúttal is lelkesen vetettem bele magam a tesztelésbe. Több Max Factor spirál is lapul a sminkes bőröndömbe, ezért kíváncsian vártam, mit tud majd az új fejlesztés. A csomagolás csinos, egy egészen elegáns vonalat láthatunk. Az arany felirat azonban már most is igencsak megkopott, ez látszik is a képeken, 1-2 hét múlva pedig teljesen illúzióromboló látványt fog nyújtani. Ezt az egyet nagyon sajnálom, szerintem nemcsak első látásra kellene szépnek lennie, ha a későbbiekben is örömmel akarná használni az ember. Olyan jó érzés egy gyönyörű csomagolású sminkterméket nézegetni, nem? :)

teszt-maxfactor-Masterpiece-lamour-extensions-3In1-szempillaspirál-8

teszt-maxfactor-Masterpiece-lamour-extensions-3In1-szempillaspirál-12

A kefe valóban igazán forradalmi, ahelyett hogy a lehetetlenségig növelték volna a méretet (mint teszi azt sok más márka), ezúttal egy keskeny, kicsi fejet kapott a spirál. Én jobban kedvelem ezt a típust, mert sokkal kényelmesebb vele dolgozni és könnyebben elérjük vele az eldugott területeket. A spirál tulajdonképpen rövid műanyag szálakból tevődik össze, melynek legérdekesebb tulajdonsága, hogy a kefe befelé szélesedik. Az apró kis szénrostok szinte szemmel láthatóak a sörtéken, melyektől valóban elképesztő intenzív színt kapunk. A legnagyobb piros pontot azért ajánlanám a Masterpiece-nek, mert hihetetlen jól alkalmazható a szemzugban és az alsó soron. A kefe keskenységének köszönhetően fantasztikusan egyszerű a pillák alá nyúlni, végre száz százalékosan sikerül egészen a tövektől megemelni azokat. Ezáltal hatékonyabb a spirál teljesítménye is, szemmel láthatóan gyönyörűen hosszabbít. Dúsítás tekintetében azért már nem vagyok teljesen elégedett, nem rossz, de azért van ennél ügyesebb termékem is. Szerintem ott vitte el egy kicsit a dolog, hogy nincsenek elég sűrűn a kefe szálai, így igazán drámai dúsítást én nem tapasztaltam. Imádom viszont, hogy spirálozás után nem kell az összeragadt részeket fésülgetnem, mert zseniálisan szétválasztja a pillákat.

teszt-maxfactor-Masterpiece-lamour-extensions-3In1-szempillaspirál-1

teszt-maxfactor-Masterpiece-lamour-extensions-3In1-szempillaspirál-6

Tartósságát tekintve maximálisan elégedett vagyok, a nap végére sem konyulnak le a pillák, és a festék sem mozdul el vagy morzsolódik szét. Egy kis könnyezés sem árt neki, kis gombócokba sem gyűlik össze vagy pereg le. Összességében nagyon jó minőséget hoz a Max Factor, gyönyörűen szétválasztja a pillákat és igazán intenzív fekete színnel öleli körbe őket. A kefe egyébként azon ritka termékek közé tartozik, melyek tökéletes mennyiséget vesznek fel, egyáltalán nem kell a tubus szájánál ügyeskedni vele. Szépen hosszabbít, egész látványos eredményt érhetünk el vele már egyetlen réteggel is, csupán a dúsítás lehetne szerintem hatékonyabb. A kefe formája nekem nagyon tetszik, igazán praktikus a nehezen elérhető helyeken, így tulajfonképpen jó kis innovációró beszélhetünk. :)

teszt-maxfactor-Masterpiece-lamour-extensions-3In1-szempillaspirál-7

teszt-maxfactor-Masterpiece-lamour-extensions-3In1-szempillaspirál-5

Van kedvenc Max Factor szempillaspirálotok? :)

Szép hétvégét, lányok!

PusziÍzelítő
Elérhetőség
bikirablog@gmail.com
Facebook
Bloglovin
Kövessetek Bloglovinon!
Instagram
Twitter
Archívum
Hamarosan
 • Teszt - Avon elektromos talpreszelő
 • Könyvajánló - Életed regénye
 • Élménybeszámoló Gyuláról
 • Teszt - MaybellineThe Falsies Push Up Drama
 • Teszt - Makeup Revolution Iconic Smokey szemhéjpúder paletta
 • Teszt - Maybelline Coral Fever Blush
 • Legnézettebb posztok
  loreal-sunkiss-jelly-2 loreal-cremegloss dressingtable 2215dbc2c303319a110082fd72ffbb7e tutorial-gellakk-otthon
  arcápolás Astor Avon Catrice divat DIY Ebay essence FOTD hajtipp hajápolás haul Instagram kiegészítő könyv körömlakk L'oreal Lora Lovely Max Factor Nail Club Nivea NOTD NYC nyereményjáték OOTD outfit Rimmel ruha smink személyes szülinap tag testápolás teszt The Body Shop tipp turi zsákmány ékszer