Teszt -L’Oréal False Lash Superstar Mascara

Szerző: Bikira Andi

Sziasztok lányok!

Ma egy L’Oréal termékkel ismerkedhettek meg, mégpedig a márka egyik újdonságával, a False Lash Superstar szempillaspirállal. Ő szintén a Blogger Day gyümölcse, így lassan sikerül minden termékről beszámolnunk. :)

teszt-loreal-false-lash-superstar-mascara-szempillaspiral-1

Mindig nagy várakozással állok hozzá egy szempillaspirál teszteléséhez, ugyanis szerintem borzasztó nehéz tökéletes darabot találni. Szerencsére a pilláim nem túl rövidek, de minden nő vágyik egy kis dúsításra és igéző, hosszú fekete szempillákra, természetesen pókláb effektus nélkül. Őszintén bevallom, még soha életemben nem próbáltam kétoldalú spirált, pedig ez már abszolút nem új felfedezés. Mindig macerásnak gondoltam, és tulajdonképpen nem is értettem, hogy mitől lehetne szebb végeredményt elérni ezzel a megoldással. Nagyon hálás vagyok, hogy lehetőségem nyílt tesztelni, talán enélkül sosem vettem volna a kezembe.

teszt-loreal-false-lash-superstar-mascara-szempillaspiral-2

A csomagolása ezüst és feket színekben pompázik, nekem tetszik is a kicsit rock&roll-os külső. Lehetőség szerint azért vigyázni kell rá, mert a sok felirat és díszítés könnyen karcolódik és kopik. A használatát illetően tévedni nem lehet, hiszen a számozás segít a két spirál sorrendjében.

Első lépésben egy fehér anyag kerül a pillákra, amely tulajdonképpen egy primer. A középen vékonyodó kefe nagyszerűen megemeli a pillákat, a munka nagy részét ő végzi. Másodszor a hagyományos fekete spirál következik, mellyel a tévhiteim ellenére minden macera nélkül eltüntethető a korábbi fehér szín, anélkül, hogy több réteget kellene felvinni. A kefe sörtéi hagyományosnak tekinthetők, azonban formáját illetően egy enyhén hajlított fejjel találkozunk. Nincs jelentős lekerekítés, de a szemzugban lévő rövid pillák így is könnyen elérhetők, azonban az alsó sornál már picit nehezebb dolgom volt.

teszt-loreal-false-lash-superstar-mascara-szempillaspiral-3

teszt-loreal-false-lash-superstar-mascara-szempillaspiral-4

Fontos megemlítenem, hogy ahogyan tanácsolták is, a fehér réteg után azonnal jöjjön a fekete, tehát egyszerre csak egy szemen dolgozzunk, különben a kissé megszáradt rétegre nehezebb a következő felvitele. Sokan azért nem kedvelik az ehhez hasonló kétoldalú spirálokat, mert túl hosszadalmasnak tartják a reggeli készülődésnél, de ez esetben maximum plusz 10 másodpercről beszélünk, gyors és egyszerű a használata (sokan egyébkent is két réteggel dolgoznak). Ha olykor mégis minden pillanat számít, akkor véleményem szerint nyugodtan kihagyhatjuk az első lépést, önmagában is nagyon szépen teljesít a fekete spirál.

A False Lash Superstar csodásan szétválasztja a pillákat, mindemellett nagyszerűen dúsít és hosszabbít, igazán multifunkciós hatást kapunk. A pillákat egyúttal némileg vastagítja is, előfordult konkrétan, hogy azt kérdezték, műszempilla van-e rajtam. :D Természetes hatást ne várjunk tőle, ő a szuper drámai, feltűnő tekintetre szakosodott. Tartóssága megfelelő, az elmúlt napokra jellemző forróságban sem pergett le vagy kenődött el. Egy zavaró tényező azért mégiscsak akad, mégpedig a formulával. A pillákon kicsit darabos a festék, ami persze messziről nem látszik, de azért picit zavaró számomra, hogy nem oszlik el olyan szép egyenletesen.

Lássuk a fotókat, kíváncsi vagyok a véleményetekre. :)

teszt-loreal-false-lash-superstar-mascara-szempillaspiral-5

teszt-loreal-false-lash-superstar-mascara-szempillaspiral-6

teszt-loreal-false-lash-superstar-mascara-szempillaspiral-8

teszt-loreal-false-lash-superstar-mascara-szempillaspiral-7

Próbáltátok már? Mit gondoltok a kétvégű, több lépéses szempillaspirálokról? :)

Szép hétvégét mindenkinek! :)

PusziÍzelítő
Elérhetőség
bikirablog@gmail.com
Facebook
Bloglovin
Kövessetek Bloglovinon!
Instagram
Twitter
Archívum
Hamarosan
 • Teszt - Avon elektromos talpreszelő
 • Könyvajánló - Életed regénye
 • Élménybeszámoló Gyuláról
 • Teszt - MaybellineThe Falsies Push Up Drama
 • Teszt - Makeup Revolution Iconic Smokey szemhéjpúder paletta
 • Teszt - Maybelline Coral Fever Blush
 • Legnézettebb posztok
  loreal-sunkiss-jelly-2 loreal-cremegloss dressingtable 2215dbc2c303319a110082fd72ffbb7e glamour-napok-2015-haul-7
  arcápolás Astor Avon Catrice divat DIY Ebay essence FOTD hajtipp hajápolás haul Instagram kiegészítő könyv körömlakk L'oreal Lora Lovely Max Factor Nail Club Nivea NOTD NYC nyereményjáték OOTD outfit Rimmel ruha smink személyes szülinap tag testápolás teszt The Body Shop tipp turi zsákmány ékszer