TESZT | Dicshimnusz a Tangle Teezerhez

Szerző: Bikira Roni

Sziasztok lányok,

egyszerűen nem tudom magamban tartani, hogy mit érzek ezzel a termékkel kapcsolatban, így muszáj volt kevésbé rejtélyes címet adnom. A kapcsolatunk három évig csupán plátói volt, de idén júliusban az Avon segítségével végre egymáséi lehettünk. 

avon-tangle-teezer-brush-2 avon-tangle-teezer-brush-4 avon-tangle-teezer-brush-6

Nem tudom említettem-e már nektek, de nem szeretek fésülködni. Vagyis inkább utálok. Rémesen utálok fésülködni. Kevés dolgot szívlelek ennél kevésbé a világon. Én a mindig kócos fajta lány vagyok. Általában egyszer hajmosás után fésülöm ki a hajam és onnantól kezdve jó vagyok a következő mosásig. Mivel nagyon sok mindenkitől hallottam, hogy a Tangle Teezer milyen mértékben változtatta meg a hozzáállásukat, évek óta gondolkodtam rajta, hogy csak be kéne szerezni egyet. De ugye elég drága és ráadásul egy ideig csak Müllerben lehetett kapni, vagy rendelni kellett. Én pedig sok minden hülyeségre hajlandó vagyok pénzt áldozni, de a fésűk pont nem tartoznak ebbe a kategóriába.

Végül megláttam, hogy júliustól az Avon is forgalmazza a Tangle Teezer pink-fekete verzióját, ráadásul 2999 forintos bevezető áron. Én nagyon szerencsés voltam, mert tesztelésre kaptam, de miután kipróbáltam, már egészen biztos vagyok benne, hogy mindig kell itthon lennie majd egy ilyennek.

avon-tangle-teezer-brush-1 avon-tangle-teezer-brush-3 avon-tangle-teezer-brush-5

A Tangle Teezer egy brit márka és hivatalosan bontófésű, tehát kíméletesen és gyorsan fésüli ki a kócos hajat. Száraz és vizes hajon is hatékonyan és fájdalom nélkül működik, így lényegében egy telitalálat papíron. Maga a fésű nagyon kényelmesen belesimul az ember tenyerébe, egyáltalán nem hiányzik a nyél róla. Összesen kétféle magasságú sörtéje van, amik rugalmasak és elég sűrűn vannak. Nem tudom miért ilyen kíméletes, mi mögötte az igazi technológiai forradalmi megoldás, ami miatt mindenki imádja, de őszintén mondhatom, hogy nem is érdekel: egyszerűen zseniális.

Én próbáltam a száraz és a vizes hajamon is, mindig fájdalom és tépés nélkül ki tudom fésülni a hajamat és mivel nem tépi a fésű a kócaim kibontása közben, kevesebb hajszálat veszítek a procedúra közben. Fésülködés után nagyon szép, fényes és kócmentes marad a hajam.

A termék az Avon online katalógusában is megtalálható IDE kattintva, és ahogy látom még mindig nem teljes áron lehet beszerezni. Ritkán mondom azt, hogy valamilyen termék nélkül nem tudnék élni, de azt hiszem a Tangle Teezer már befésülködte magát ebbe a kategóriába.

Ti próbáltátok már a Tangle Teezer hajkeféket? :)

A terméket az Avon Magyarországtól kaptam tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolta.Ízelítő
Elérhetőség
bikirablog@gmail.com
Facebook
Bloglovin
Kövessetek Bloglovinon!
Instagram
Twitter
Archívum
Hamarosan
 • Teszt - Avon elektromos talpreszelő
 • Könyvajánló - Életed regénye
 • Élménybeszámoló Gyuláról
 • Teszt - MaybellineThe Falsies Push Up Drama
 • Teszt - Makeup Revolution Iconic Smokey szemhéjpúder paletta
 • Teszt - Maybelline Coral Fever Blush
 • Legnézettebb posztok
  loreal-sunkiss-jelly-2 loreal-cremegloss dressingtable 2215dbc2c303319a110082fd72ffbb7e tutorial-gellakk-otthon
  arcápolás Astor Avon Catrice divat DIY Ebay essence FOTD hajtipp hajápolás haul Instagram kiegészítő könyv körömlakk L'oreal Lora Lovely Max Factor Nail Club Nivea NOTD NYC nyereményjáték OOTD outfit Rimmel ruha smink személyes szülinap tag testápolás teszt The Body Shop tipp turi zsákmány ékszer