ABOUT ME | What’s up?

Szerző: Bikira Roni

Sziasztok lányok!

Itt a nyár, ma-holnap már július, a blog pedig szünetelt. Nem volt ez így betervezve, Andinak is rengeteg dolga van, én pedig nagyjából mióta hazajöttem Hollandiából nem álltam meg. Az új munkahely szuper, nagyon jól érzem magam! De minden új munkahelyen vannak kezdeti nehézségek, ezeken remélem már túl vagyok – viszont az első pár hétben folyamatos volt a bizonytalanság érzet bennem ‘Jól csinálnom?’ vagy ‘Biztos, hogy jó döntés volt engem ide felvenni?’. Szerintem ez mindenkinél lejátszódik, amikor új helyre kerül. Azóta eltelt öt hónap, és már egészen biztos vagyok benne, hogy ez a hely, a lehető legjobb hely, ahol lehetek.

Az új munka és a poszt-Erasmus szindrómám mellett még egy szakdolgozat és egy államvizsga is várt rám. Mivel nem az első alkalom volt, tudtam mire számítsak és mennyi munkával fog ez járni. A szakdolgozatomba szívemet-lelkemet beletettem, imádtam a témát és egyszerűen jó volt rajta dolgozni. Persze az éjszakákon át tartó javítgatások, újabb és újabb hibák észrevételekor nem ezt mondtam… Utólag viszont azt mondhatom, hogy büszke vagyok erre a dolgozatra. Leadtam, elfogadták, kaptam hideget és meleget a bírálatok során. Egyet kipipáltam. Viszont az államvizsga béklyója még mindig ott lógott a fejem felett. Végül sok-sok nap áttanulása után, ezen a héten kedden le is államvizsgáztam. Ez is pipa! Nem volt könnyű és azt kell, hogy mondjam, ez a két és fél év életem legnehezebb két és fél éve volt a mesteren, a BGF mindent megtett, hogy elkergessen, de nem sikerült!

Szóval, itt a nyár, ránk szabadultak a szabad esték, nem kell menni haza írni a szakdogát vagy dolgozni a tételeken. A sulinak vége. Furcsa érzés, hogy most nincs mire készülni vagy nincs mitől tartani és stresszelni magunkat. Gondolom megszokja az ember, hogy mostantól munka nyugdíjig. De a tanulásról és a továbbképzésről nem szeretnék lemondani, valamit biztosan ki fogok találni magamnak ;)

Veletek miújság?

Roni

snapchat-3 snapchat-1 snapchat-2


 • Bálint Ilma

  Gratulálok!! Én két hete államvizsgáztam, iszonyatosan kiidegeltem magam előtte, úgyhogy hatalmas megkönnyebbülés volt. Ráadásul azt a tételt húztam, amit akartam, életemben először :)
  Pihenj, amennyire tudsz, egyél jókat, és jutalmazd meg magad valamivel:)

  • gratulálok! :) én sajnos rossz tételeket húztam, de erre fel is voltam készülve, még sosem sikerült azt húzni, amit szerettem volna. :)

 • Bokorbogi93

  Gratulálok! :) Én tegnap államvizsgáztam le, de igazából még mindig nem fogtam fel, hogy vége. Ennyi volt…

  • nekem ma egy hete, hogy vége, de még mindig olyan fura… gratulálok! :)


Ízelítő
Elérhetőség
bikirablog@gmail.com
Facebook
Bloglovin
Kövessetek Bloglovinon!
Instagram
Twitter
Archívum
Hamarosan
 • Teszt - Avon elektromos talpreszelő
 • Könyvajánló - Életed regénye
 • Élménybeszámoló Gyuláról
 • Teszt - MaybellineThe Falsies Push Up Drama
 • Teszt - Makeup Revolution Iconic Smokey szemhéjpúder paletta
 • Teszt - Maybelline Coral Fever Blush
 • Legnézettebb posztok
  loreal-sunkiss-jelly-2 loreal-cremegloss dressingtable 2215dbc2c303319a110082fd72ffbb7e glamour-napok-2015-haul-7
  arcápolás Astor Avon Catrice divat DIY Ebay essence FOTD hajtipp hajápolás haul Instagram kiegészítő könyv körömlakk L'oreal Lora Lovely Max Factor Nail Club Nivea NOTD NYC nyereményjáték OOTD outfit Rimmel ruha smink személyes szülinap tag testápolás teszt The Body Shop tipp turi zsákmány ékszer